Trends in interieurdecoratie in de retail

In deze white paper helpen wij u als retailer inzicht te krijgen in de consumententrends en interieurtrends binnen de retailbranche. Om zo de beleving van consumenten in de retail te vergroten, wat vervolgens zorgt voor meer klantbezoek in de winkels. Dit kan door bepaalde elementen toe te voegen die klanten positieve ervaringen geven, welke ervoor zorgen dat klanten belevingen opnieuw willen ervaren in de toekomst.

frontpage.jpg

Waarom u deze white paper moet lezen:

  • Waarom deze white paper: Als retailer is het belangrijk in te spelen op de trends in interieurdecoratie in de retail om meer klanten in de fysieke winkels te krijgen. Het vergroten van klantbezoek in de winkels kan door een beleving aan uw klanten te bieden. Om te weten hoe de klantbeleving vergroot kan worden, is het goed om eerst te kijken welke trends spelen bij consumenten. Met deze trends kunt u als retailer een belevenis binnen uw winkel creëren. Een belangrijke term om de beleving te vergroten in de retail is “placemaking”. Dit betekent het creëren van een plaats waar mensen graag verblijven, welke ze graag bezoeken en regelmatig naar terugkeren
  • Deze white paper is vooral interessant voor:
    Retaildirecteuren/management, Retail ondernemers, Retail marketeers, Brand managers, Vestigingsmanagers, Formule managers, BIM-managers, Campagne managers, Communicatie managers en Mediabureaus.

Vul het formulier in om de white paper te downloaden

Gratis download


Lees alles over de trends in interieurdecoratie in de retail