Print&Sign_DEF_PMS.png
Tesla laten wrappen carwrap

Blomsma Carwrapping

Bij Blomsma gaan we altijd voor kwaliteit en daarom gebruiken we de beste wrapfolies van o.a. 3M en Avery. Die topkwaliteit uit zich in de vervormbaarheid en levensduur van de zeer uitgebreide collecties. Al onze carwrappers zijn gecertificeerd voor hun technische vaardigheden en kennis, en zijn opgeleid volgens de 3M-normen. Dit is te zien in het eindresultaat, een hoogwaardige en duurzame afwerking. Als gevolg worden er uitgebreide garanties afgegeven op de levensduur van uw autobestickering/carwrap, waardoor u verzekerd bent van een blijvend resultaat naar tevredenheid. Blomsma Print & Sign is als carwrap specialist daarnaast ook een van de 3 officiële Graphic Platinum Select partners van 3M in Nederland.

 

Weet je al precies wat je zoekt en wil je direct contact met ons? Bel ons dan: 079-3301000 of mail naar print.sign@blomsma.nl

Wat is carwrapping?

Carwrapping is het inpakken (wrappen) van een auto om deze zo naar eigen stijl te maken. Veel auto's, en sowieso Tesla's,  worden vaak maar in een beperkt aantal kleuren gemaakt, meestal net niet in de kleur die u wilt. Met carwrapping kan dit probleem opgelost worden door elk mogelijke kleur en patroon op de auto te laten ‘wrappen’.

Een van de merken die hun auto’s maar in 5 kleuren levert, is Tesla. Tesla's zijn momenteel razend populair op de Nederlandse markt. In 2019 was de Tesla model 3 met afstand de best verkochte auto van Nederland. Dit betekent dat er dus steeds meer Tesla’s rondrijden in Nederland. Een Tesla is echt een accessoire en niet zomaar een auto voor de kopers. Om deze reden willen veel Tesla-eigenaars hun de auto personaliseren. Ook garandeert een carwrap vaak een hogere restwaarde als de auto weer verkocht wordt. De lak wordt door de folie beschermd en nadat de wrap moeitelos verwijderd is, is de auto weer terug in de fabriekskleur.

Wrappen Tesla
Tesla wrappen

Uw eigen Tesla

De Tesla S, Tesla 3, Tesla X en Tesla Y zijn al prachtig met hun basis kleuren maar door middel van een carwrap door Blomsma kunt u uw Tesla in een grote verscheidenheid aan kleuren ‘inpakken’ om zodoende een ‘one of a kind’ custom Tesla te creëren. Uw auto zal opvallen als een volledig op maat gemaakt kunstwerk terwijl u uw dagelijkse routes aflegt. Wij bieden een grote verscheidenheid aan kleuren die beschikbaar zijn in matte, satijnen of glanzende afwerking. Daarnaast zijn er nog van kleur veranderende folies en folies met een structuur in het oppervlak. Ons team van ontwerp- en wrapspecialisten zal met u overleggen en onze enorme keuze aan kleuren en designs voor uw Tesla doornemen.

Over Blomsma

Blomsma Print & Sign behoort tot de Blomsma Groep, één van de grootste en meest professionele signbedrijven en foliespecialisten van Nederland. Wij zijn gevestigd in Zoetermeer. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige foliesoorten van o.a. 3M en Avery en Blomsma Print & Sign behoort tot de 3M Preferred Carwrappers van Nederland. Blomsma Print & Sign is daarnaast ook een van de 3 officiële Graphic Platinum Select partners van 3M in Nederland. 

Voor het beste eindresultaat van de carwrapping, zijn al onze carwrappers erkend en gecertificeerd en worden ze opgeleid volgens strikte standaarden van 3M en zijn hierdoor in staat om de 3M producten exact volgens uw wensen voor te bereiden en aan te brengen.

Tesla wrappen car wrapper

Hoe wij aan de slag gaan met uw Tesla

Met de uitgebreide mogelijkheden is er altijd wel een design dat bij uw wensen en behoeftes past voor uw Tesla model. We hebben jarenlange ervaring in het wrappen van auto's van verschillende merken merken en formaten. Verder zijn we één van de drie 3M™ Select Graphic Platinum Provider. Dit is het hoogst haalbare niveau voor folieverwerkende bedrijven in de signmarkt. Dit betekent dat Blomsma Print de beste garanties kan verstrekken. Voor u betekent dit dus optimale zekerheid.

Om deze status te behouden werken wij volgens een beproefd proces, waarbij we de volgende stappen met u doorlopen.

 

Tesla wrappen proces

Stap 1: Bepaal welke onderdelen van uw Tesla u een andere uitstraling wilt geven

Er zijn veel mogelijkheden voor toepassing van folies om uw Tesla een nieuwe uitstraling te geven. Vraag naar de mogelijkheden bij onze experts.

Tesla laten wrappen proces

Stap 2: Kies het design of kleur dat u wilt toepassen op uw Tesla

Naast de uitgebreide collecties wrapfolies met veel verschillende kleuren en effecten is het mogelijk om basisfolie in wit, zilver of transparant door ons van een eigen kleur, kleurverloop of eigen artwork te laten voorzien. Met de verschillende printtechnieken in ons uitgebreide machinepark zijn de mogelijkheden eindeloos.

wrappen van Tesla model

Stap 3: Impressietekeningen en samples

Op basis van uw wensen kunnen we een artist impression maken. Hierdoor krijgt u een goed en duidelijk beeld hoe uw Tesla er na de restyling uit komt te zien. Natuurlijk is het ook mogelijk zelf een ontwerp aan te leveren. Wellicht wilt u uw voertuig zakelijk inzetten voor reclame en heeft uw reclame-bureau hiervoor ideeën uitgewerkt die wij vertalen naar een technisch haalbare en passende oplossing. Een bezoek op locatie of bij ons op kantoor om wensen, mogelijkheden en samples te bespreken hoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Proces 4-1

Stap 4: Passend advies en goedkeuring van het ontwerp

Na uw wensen in kaart te hebben gebracht maken we een passend advies voorzien van de eerdergenoemde foto-impressies. Dit om niets aan het toeval over te laten en uw Tesla de uitstraling te geven zoals u die vooraf voor ogen had. Met uw akkoord op ons advies, gaan we over het project inplannen en wanneer aan de orde, starten met creatie van productiebestanden en daarna de productie van de maatwerk folies. Wanneer uw keuze viel op een standaard product dan wordt het materiaal bij de producent besteld en plannen we het omkleuren van uw Tesla.

Tesla laten wrappen specialist

Stap 5: Aanbrengen van de car wrap folie op uw Tesla

Nadat we de deurklinken, emblemen, verlichting en antenne etc. professioneel hebben gedemonteerd, starten we met ontvetten van de auto. Het ontvetten is een belangrijke stap in het proces en wordt met zorg uitgevoerd. Vervolgens wordt de auto door onze gecertificeerde carwrappers met de wrapfolie ingepakt. Daarna vindt er altijd een grondige eindcontrole plaats. Als alles aan onze standaard voldoet monteren we alles netjes terug en leveren we de auto weer aan u af.

 

Prijzen en opties

Het bestickeren of wrappen van uw auto is kwalitatief nauwelijks te onderscheiden van spuitwerk omdat Blomsma Print & Sign werkt met kwalitatief hoogwaardige vinylsoorten van o.a 3M en Avery. Zodoende worden er uitgebreide garanties gegeven op de levensduur van de bestickering of wrap, waardoor u verzekerd bent van een blijvend goed resultaat.

Naast het eigen karakter dat uw Tesla krijgt door een carwrap, beschermt de folie ook de lak tegen lichte beschadigingen en verkleuring door de zon. U kiest uit honderden kleuren en designs en de folie is na verloop van tijd weer zonder schade aan de lak te verwijderen.

.

Categorie 1: Standaard bestickering 2/3 kleuren

300

 • Vanaf prijs, ex. BTW

 • Teksten, logo's of andere uitingen

 • Striping of demobestickering

 • Bestickering beide zijkanten en achterkant

 • Eventueel motorkap of dak

 • Volledig in eigen huisstijl

 

Categorie 2: Standaard bestickering + Full color

750

 • Vanaf prijs, ex. BTW

 • Full color beeldmateriaal: hoge attentiewaarde

 • Zijkant, achterzijde en/of voorzijde.

 • Gebruik van (eigen) foto's

 • Desgewenst reflecterende materialen

 • Onderscheidende uitstraling

 

Categorie 3: Half wrap 2 of 3 kleuren

1350

 • Vanaf prijs, ex. BTW

 • Zelfklevend vinyl

 • Volledig eigen huisstijl in de Wrap

 • Teksten, logo's of andere uitingen

 • Alle zijdes van de auto mogelijk

 

 

 

Categorie 5: Half wrap Full Color

1750

 • Vanaf prijs, ex. BTW

 • Gegarandeerd opvallen

 • Beide zijkanten bestickerd

 • Eventueel folie op de achterruiten 

 • Attentiewaarde

 • Geschikt voor (tijdelijke) marketingcampagnes omdat het daarna weer verwijderd kan worden

 

Categorie 6: Full Wrap Full Color

3000

 • Vanaf prijs, ex. BTW

 • Onderscheidende indentiteit

 • Full Color bestickering

 • Zelf gekozen design of beeldimpressie

 • Hoge kwaliteit door 3M vinylsoorten

 •  

 

Ons werk: carwrapping 

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in het wrappen van auto's. Hieronder ziet u enkele spraakmakende voorbeelden van opvallende carwrapping projecten. Als gevolg van onze kennis, ervaring en uitgebreide garanties werken wij voor particulieren, bedrijven en overheden op het gebied van autobestickering en carwrapping.

 

Tesla carwrap specialist

Informatie- & offerteaanvraag