Print&Sign_DEF_PMS.png
Blomsma Print & Sign Interieurfolie

Restylen van meubels, de trend van 2021!

Is uw interieur of meubilair toe aan een restyling? Wilt u een nieuwe uitstraling, maar geen complete vernieuwing van de (kantoor)meubels? Denk dan eens aan het restylen van het bestaande meubilair met hoogwaardige interieurfolies. Hiermee creëert u eenvoudig en snel een compleet nieuwe look & feel.

Wat zijn interieurfolies & renovatiefolies?

I
nterieurfolies en renovatiefolies zijn dunne ultra-duurzame folies welke worden aangebracht als een laminaat op het bestaande meubilair. Ze zijn speciaal ontworpen om de uitstraling van natuurlijke, duurdere materialen, waaronder metaal, metallic, stof, hout, leer, carbon of effen (matte) kleuren op realistische wijze na te bootsen. Tegenwoordig zijn deze folies bijna niet meer van echt te onderscheiden. Daarnaast zijn ze krasbestendig, brandwerend en voldoen ze aan diverse verplichte kwaliteitsnormen.

Interieurdecoratie & interieurrenovatie met 3M DiNoc folie Blomsma Print & Sign Restyling meubilair
Interieurfolie en meubelfolie

Waarom interieurfolies of renovatiefolies toepassen?

Naast het creëren van prachtige woon-, werk- en winkelruimtes, zijn er meerdere argumenten waarom u folies toe kunt passen in het interieur:

  • Minder milieubelasting: u geeft uw meubels een tweede leven
  • U creëert snel een compleet andere uitstraling
  • Goedkoper dan schilderen en/of vervangen
  • Lange levensduur van de folies
  • Op zowel gladde als ruwe ondergronden aan te brengen
  • Keuze uit meer dan 1000 verschillende designs, kleuren, patronen
  • Kan een positieve invloed hebben op de omzet van uw onderneming
  • Komt de werksfeer ten goede en bevordert de motivatie van medewerkers
  • Weinig tot minimaal ongemak en stilstand door schone en snelle installatie

Wat kunt u allemaal restylen met folie?

Of het nu gaat om enkele kasten, een aantal bureaus, diverse binnendeuren of een complete renovatie van het interieur van het kantoor, zorginstelling, winkel, restaurant of hotel. Geen probleem, wij denk graag met u mee voor een passend concept. Van complete muren, wandpanelen, meubilair, deuren, receptie- en ontvangstruimten, vergaderruimten, gangen, liften tot flexwerkplekken. De mogelijkheden met deze interieurfolies zijn eindeloos.

Naast bovenstaande producten kunnen wij ook glazen wanden, vloeren en plafonds voorzien van passende folies met unieke designs. 

Interieurrenovatie met 3M DiNoc folie op binnendeuren vergaderruimte door n Restyling interieur

Het proces, van inventarisatie tot implementatie

In de meeste gevallen is het bestaande meubilair nog in goede staat en compleet functioneel, alleen is de uitstraling misschien wat gedateerd. Met ons uitgebreide assortiment aan interieurfolies en renovatiefolies is er altijd wel een design dat past in uw interieur. We hebben jarenlange ervaring in het wrappen van kantoorbalies & -meubilair, ontvangstruimtes, vergadertafels & -ruimtes, hotellobby's, hotelkamers, brand- & kamerdeuren, liftdeuren, (glas)wanden, vloeren en plafonds.

Wij zijn één van de drie 3M™ Select Graphic Platinum Provider. Dit is het hoogst haalbare niveau voor leveranciers in de signmarkt. Dit betekent dat Blomsma Print & Sign namens 3M™ zelfstandig garanties kan verstrekken. Deze garanties worden verstrekt op zowel materiaal, productie als montage. Voor u betekent dit volledige projectgarantie en dus optimale zekerheid.

Om deze status te behouden werken wij volgens een beproefd proces, waarbij we de volgende stappen met u doorlopen:

Proces 1-1

Bepaal welke onderdelen van het interieur u een andere uitstraling wilt geven

In principe kan elk oppervlak worden voorzien van interieurfolie waarmee u een ruimte eenvoudig transformeert en een nieuwe uitstraling geeft. Vraag naar de mogelijkheden bij onze experts.

Proces 2-1

Kies een design, kleur, structuur of soort folie wat u denkt te willen toepassen

Inmiddels beschikken we over meer dan 1000 verschillende designs, kleuren en texturen. We kunnen naast deze designs ook zelf uw eigen ontwerp digitaal printen op de folie zodat het design echt uniek is. Al onze folies zijn voorzien van een zelfklevende lijmlaag, dus geen losse lijm nodig, geen rommel en geen droogtijd. De meubels zijn direct weer inzetbaar.

Proces 3-1

Impressietekeningen en samples

Op basis van aangeleverde interieurfoto’s kunnen we enkele artist impressions maken. Hierdoor krijgt u een reëel beeld hoe de restyling er in het echt uit komt te zien. Tevens kunnen we een bezoek op locatie plannen om eventuele specifieke wensen door te spreken, te testen of het gekozen materiaal geschikt is voor de toepassing en ondergrond en om eventueel samples aan u te overhandigen.

Proces 4-1

Passend advies en goedkeuring van het ontwerp

In deze fase maken we een passend advies om ervoor te zorgen dat er geen detail wordt overgeslagen en dat alles voldoet aan de door u gestelde eisen. In de foto-impressies zijn alle details nauwkeurig opgenomen en benoemd, zodat alles goed gevisualiseerd is. Als er overeenstemming is bereikt over het ontwerp en opdrachtverstrekking, gaan we over tot productie van de folie.

Proces 5-1

Implementatie van de interieurfolie en renovatiefolie op locatie

Het aanbrengen van de interieurfolie en renovatiefolie neemt slechts enkele uren of dagen in beslag, afhankelijk van de complexiteit en omvang van de opdracht. Ons team van toegewijde professionals komt bij u op locatie om uw interieur onder handen te nemen.

KLANTEN AAN HET WOORD:

Accor1

Accor Hotels

De jarenlange ervaring van Blomsma Print & Sign met soortgelijk grootschalige renovatietrajecten en de kennis van de hotelbranche spelen een doorslaggevende rol.

 

Meijer1

MeijerBouw

Het was een perfecte samenwerking met Desenco en Blomsma en het was bovendien één van de snelste projecten uit mijn carrière!

Vierstroom1

Vierstroom

We werken al jaren met Blomsma. Ze verzorgen bijvoorbeeld onze gevellogo’s en ontruimingsplannen, maar ze hebben ook de entree van ons hoofdkantoor in Gouda prachtig gerenoveerd.

Folie projecten

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. Hieronder ziet u enkele spraakmakende voorbeelden van toepassingen en projecten waar wij 3M™ DI-NOC™ interieurfolie of renovatiefolie hebben toegepast:

 

Interieurs en meubels wrappen met folie voor renovatie of restyling

Informatie- & offerteaanvraag