Print&Sign_DEF_PMS.png
Fotowanden door Blomsma Print & Sign

Op zoek naar een mooie en eenvoudige manier om van uw pand een inspirerende en fijne omgeving te maken?

Fotowanden zijn een van de beste en meest inspirerende manieren voor het restylen en decoreren van uw pand. Medewerkers en bezoekers stellen steeds hogere eisen aan hun werk-, leer- en leefomgeving en met fotowanden zorgt u voor een werkomgeving met karakter en sfeer. Met onze groot formaat fotowanden kunnen we de mooiste visuals voor u maken op bijna iedere ondergrond. Wij maken van uw kale muur een sfeervolle wand. Kies uit behang, Airtex, folie prints of textiel doeken die we uit 1 deel kunnen leveren.

Fotowanden kunnen variëren van creatieve en uitgesproken foto’s tot rustgevende en inspirerende beelden. Fotowanden zijn naar eigen inzicht en wensen in te vullen zodat ze de gewenste uitstraling hebben.

Ook kunnen fotowanden op bijna iedere ondergrond aangebracht worden. De foto voor de fotowand wordt geprint op papier, airtex, vinyl of textiel en kan hierdoor rechtstreeks op de muur worden aangebracht. Hierdoor kan de fotowand in sommige gevallen als fotobehang worden gezien. De ondergronden verschillen vaak; van bijvoorbeeld gestuukte wanden tot hout en zelfs tot bakstenen muren. Fotowanden kunnen op al deze ondergronden aangebracht worden.

Fotowanden worden veel ingezet voor het creëren van een inspirerende en merkversterkende werkomgeving. Door fotowanden bijvoorbeeld toe te passen in uw receptie, kunnen medewerkers, bezoekers en klanten met een leuk beeld verwelkomd worden. Ook zullen fotowanden uw merk en cultuur versterken. Verder kunnen fotowanden in bepaalde ruimtes ervoor zorgen dat medewerkers zich hier kunnen ontspannen, opladen en kunnen communiceren met collega’s.

Voordelen van toepassing van fotowanden:

  • Positief effect op de werksfeer, motivatie en leefomgeving
  • Betere productiviteit op de werkvloer
  • Toepassing op akoestische panelen
  • Fotowanden zijn tijds- en kostenbesparend
  • Fotowanden geven karakter aan een kantoorruimte
  • Er zijn eindeloze opties

Direct contact met ons? Bel dan 079-3301000 of mail naar print.sign@blomsma.nl

Acta Auriga fotowand
Sonneburgh fotowanden
Fotowanden Coolblue

Accommodatieschip Acta Auriga

Blomsma Print & Sign heeft de decoratie van het interieur van de Acta Auriga mogen verzorgen. De Acta Auriga wordt ingezet als accommodatie service schip, met capaciteit aan boord voor 120 personen, voor diverse opdrachtgevers in de offshore renewable industrie, waaronder windmolenparken op zee. Blomsma Print & Sign heeft het interieur van het schip mogen voorzien van fraaie en sfeervolle fotowanden en bewegwijzering. 

Download hier de Case study over de Acta Auriga.

Zorginstelling Sonneburgh

Het verzorgingshuis Sonneburgh Het Havenlicht had een probleem; namelijk dat verwarde bewoners vaak de trap of lift gebruikten om naar ‘huis’ te gaan. Er was behoefte aan een oplossing door middel van signing en interieurdecoratie. Door het toepassen van fotowanden met visuals van een bos op en bij de deuren van de trap en lift, werden deze plekken ‘gecamoufleerd’ waardoor deze uitgangen voor de bewoners minder opvallend waren. Naast dat het probleem hiermee is opgelost, geven de fotowanden ook veel sfeer aan het interieur.

Download hier de Case study over Sonneburgh.

Themakamers kantoor Coolblue

Een bedrijf wat bijna iedereen nu wel kent: Coolblue. De visie van het bedrijf luidt: ‘alles voor een glimlach’. Hierom wilden ze een aantal vergaderruimtes op een bijzondere manier inrichten waardoor de visie doorschemert in het kantoor. Samen met Blomsma zijn ideeën en creaties uitgewerkt en zijn er uiteindelijk verschillende creatieve en soms zelfs ludieke fotowanden en verdere interieurdecoraties toegepast aan de ruimtes.

Download hier de Case study over Coolblue.

OVER ONS

client-profile.png

Blomsma Print & Sign is al meer dan 30 jaar actief als producent van breed uiteenlopende signtoepassingen. Fabrikanten betrekken ons graag als deskundige uitvoerende partij bij het testen van hun materialen. De Blomsma Groep behoort met de status “Platinum” in het nieuwe 3M Select Graphic Provider-programma tot het hoogste niveau in het selecte gezelschap van slechts 3 signbedrijven in Nederland. Hierdoor zijn wij in staat grote risicovolle opdrachten onder langdurige garantie aan te nemen.

client-profile.png

3M staat wereldwijd voor inspirerende innovatie en het aanzetten tot vooruitgang en draagt tegelijkertijd bij aan reële mondiale duurzame ontwikkeling door middel van milieubescherming, zakelijke en sociale verantwoordelijkheid en economische vooruitgang. Wij passen onze wetenschap en innovatie toe om het leven van elke persoon overal ter wereld positief te beïnvloeden. 3M biedt heeft met de uitgebreide selectie aan zelfklevende folies voor elke toepassing een grafische oplossing.

Fotowanden offerte aanvragen

Informatie en offerte-aanvraag