Keukenblokken in verzorgingshuizen Vierstroom weer als nieuw

CASE STUDY - VIERSTROOM

Zelfklevend vinyl maakt het mogelijk interieur van een nieuw uiterlijk te voorzien. Dit maakte het mogelijk voor Vierstroom om vele keukenblokken te renoveren zonder zorgen. Wanneer de keukens helemaal vervangen moesten worden zou dat voor flinke overlast zorgen bij de bewoners. 

 

Mockup-vierstroom.png

Waarom u deze Case Study moet lezen:

  • Inhoud van het project:  De vloeren, kranen en keukenblokken van 88 appartementen moesten worden vernieuwd. Dat is een fikse klus: als de keukens helemaal vervangen moesten worden, zou dat voor de bewoners een flinke overlast vormen. In overleg met Blomsma Print & Sign  besloot Vierstroom de keukenblokken te voorzien van
    3M Di-Noc Interieurfolie.
  • Waarom deze Case Study: Wat veel bedrijven en instellingen nog niet weten, is dat met folie een enorm scala aan toepassingen is te realiseren. Veelal wordt folie nog geassocieerd met de toepassing voor reclamedoeleinden zoals belettering of losse stickers. Tegenwoordig gaan de mogelijkheden echter veel verder dan dat.
  • Deze Case Study is vooral interessant voor: (Interieur) architecten, Facility Managers, Gebouwbeheerders, Projectontwikkelaars, Bouwbedrijven, Interieurbouwers en projectinrichters.

Vul het formulier in om de Case Study te downloaden

Gratis download


Lees alles over dit project voor Vierstroom in onze Case Study.