Folie zorgt voor een extra dimensie

CASE STUDY - ARAG

De uitdaging van deze opdracht was "maak het pand helemaal ARAG". Samen met interieurarchitect Nadinea wist Blomsma Print & Sign hier concreet vorm aan te geven. Met behulp van folie zijn de belangrijkste merkwaarden verwerkt in de decoratie en renovatie van het kantoorinterieur.

Mockup_ARAG_transp-1.png

Waarom u deze Case Study moet lezen:

  • Inhoud van het project: Open, toegankelijk en eenvoudig. Dat zijn een aantal belangrijke merkwaarden van verzekeraar ARAG en dat moet het hoofdkantoor in Leusden dus uitstralen. Aan interieurarchitect Natasja Nicolaas van Nadinea de uitdaging dat concreet vorm te geven. Haar opdracht: maak het pand een ARAG-gebouw. Met behulp van interieurfolie wist ze het interieur een tijdloze uitstraling te geven, die bovendien 'helemaal ARAG is'!
  • Waarom deze Case Study: Wat veel bedrijven en instellingen nog niet weten, is dat met folie een enorm scala aan toepassingen is te realiseren. Veelal wordt folie nog geassocieerd met de toepassing voor reclamedoeleinden zoals belettering of losse stickers. Tegenwoordig gaan de mogelijkheden echter veel verder dan dat.
  • Deze Case Study is vooral interessant voor: (Interieur) architecten, Facility Managers, Gebouwbeheerders, Projectontwikkelaars, Bouwbedrijven, Interieurbouwers en projectinrichters.

Vul het formulier in om de Case Study te downloaden

Gratis download


Lees alles over dit project voor ARAG in onze Case Study.