Grootschalige vernieuwing interieur ibis hotels met folie

CASE STUDY - ACCOR

In deze Case Study over Accor Hotels vertellen wij u hoe alle verdiepingen van de ibis Hotels zijn gerenoveerd en tevens voorzien van een geheel nieuwe uitstraling. De restyling van het interieur geeft liftpanelen, kamerdeuren en diverse wanden een frisse nieuwe look door het gebruik van hoogwaardig zelfklevend vinyl.

Mockup-accor.png

Waarom u deze Case Study moet lezen:

  • Inhoud van het project: Accor Hotels is vanaf 2013 een grootschalige moderniseringstraject begonnen waarbij de ibis Hotels een nieuwe uitstraling krijgen. Eén van de onderdelen in het nieuwe concept is een vernieuwing van het uiterlijk van de hotelkamers en de restaurants. Daarvoor ondergingen reeds meerdere ibis vestigingen een verbouwing en werd het interieur van de hotelkamers gerenoveerd.
  • Waarom deze Case Study: Wat veel bedrijven en instellingen nog niet weten, is dat met folie een enorm scala aan toepassingen is te realiseren. Veelal wordt folie nog geassocieerd met de toepassing voor reclamedoeleinden zoals belettering of losse stickers. Tegenwoordig gaan de mogelijkheden echter veel verder dan dat.
  • Deze Case Study is vooral interessant voor: (Interieur) architecten, Facility Managers, Gebouwbeheerders, Projectontwikkelaars, Bouwbedrijven, Interieurbouwers en projectinrichters.

Vul het formulier in om de Case Study te downloaden

Gratis download


Lees alles over dit project van
Accor Hotels in onze Case Study.