Themakamers hoofdkantoor Coolblue; Vergaderen in de ballenbak

CASE STUDY - COOLBLUE

In deze Case Study vertellen we alles wat u nog niet wist over de mogelijkheden van het decoreren en renoveren van het interieur met zelfklevend vinyl. Zo heeft Blomsma Print & Sign geholpen met vormgeven van verschillende vergaderruimtes die helemaal passen in de visie "Alles voor een glimlach" van de hard groeiende webwinkel.

Mockup-coolblue.png

Waarom u deze Case Study moet lezen:

  • Inhoud van het project: Ooit is retailer Coolblue begonnen als ambitieuze vriendenclub. Het bedrijf groeit hard en in september 2012 betrok de inmiddels flink uitgedijde vriendengroep een nieuw hoofdkantoor aan het Weena in Rotterdam. Samen met Blomsma Print & Sign werkte Coolblue een aantal bijzondere vergaderruimtes uit, die helemaal passen in de visie van het bedrijf: ‘alles voor een glimlach’.
  • Waarom deze Case Study: Wat veel bedrijven en instellingen nog niet weten, is dat met folie een enorm scala aan toepassingen is te realiseren. Veelal wordt folie nog geassocieerd met de toepassing voor reclamedoeleinden zoals belettering of losse stickers. Tegenwoordig gaan de mogelijkheden echter veel verder dan dat.
  • Deze Case Study is vooral interessant voor: (Interieur) architecten, Facility Managers, Gebouwbeheerders, Projectontwikkelaars, Bouwbedrijven, Interieurbouwers en projectinrichters.

Vul het formulier in om de Case Study te downloaden

Gratis download


Lees alles over dit project van Coolblue
in onze Case Study.