Een flinke doorgroei de komende jaren: 

CASE STUDY - RANZIJN

Veel nieuwe en verbouwde vestigingen van Ranzijn zijn opgeleverd in nauwe afstemming en samenwerking met alle toeleveranciers. Blomsma RetailSigning is al jaren de vaste partner van Ranzijn in het realiseren van de volledige outstore- en instoresigning. Ook alle benodigde Point-of-Sale materialen worden door Blomsma geleverd.

Mockup-ranzijn.png

Waarom u deze Case Study moet lezen:

  • Inhoud van het project: Ranzijn Tuin & Dier is één van de meest succesvolle tuincentra in Nederland. De keten opende in drie jaar tijd maar liefst 6 nieuwe vestigingen en heeft meerdere bestaande vestigingen uitgebreid. De oplevering van de nieuwe vestigingen moeten binnen een korte periode plaatsvinden en vereist daarom een nauwe afstemming en samenwerking met alle toeleveranciers.
  • Waarom deze Case Study: Blomsma is al jaren de vaste partner van Ranzijn voor het realiseren van de volledige outstore en instore signing. Ook alle benodigde Point-of-Sale materialen worden door Blomsma geleverd. Door een projectmatige aanpak, maatwerkoplossingen en een nauwe samenwerking is Blomsma in staat om Ranzijn volledig te ontzorgen en zodoende het gewenste resultaat naar volle tevredenheid te kunnen realiseren.
  • Deze Case Study is vooral interessant voor:
    Retailmarketeers, Brandmanagers, Formulemanagers, 
    BIM-managers, Campagne managers, Communicatiemanagers en Mediabureaus.

Vul het formulier in om de Case Study te downloaden

Gratis download


Lees alles over dit project voor
Ranzijn in onze Case Study.