Hoe retail en horeca in elkaar overlopen: 

CASE STUDY - BEEJ BENDERS

In deze Case Study vertellen wij hoe retailer Beej Benders signing succesvol toepast in de winkel en daarbuiten om de interactie met de doelgroep te vergroten en het maximale uit de winkelbeleving te halen. Denk aan traditionele neon, verlichte én onverlichte doosletters om sfeer over te brengen.

Mockup.png

Waarom u deze Case Study moet lezen:

  • Inhoud van het project: Het nieuwe versconcept Beej Benders van PLUS-ondernemer Geert Benders is ‘alles behalve een supermarkt’. Het is een nieuw winkelconcept waarin retail en horeca in elkaar overlopen. Door producten rechtstreeks bij regionale producenten in te kopen zijn de producten herkenbaar, verser en vaak goedkoper dan bij traditionele supermarkten. 
  • Waarom deze Case Study: Signing vormt een belangrijk onderdeel van de communicatiestrategie voor Retailers. Door signing prominent en consequent toe te passen in en om de winkel wordt de interactie met de doelgroep vergroot. Signing bepaald daarnaast voor een groot gedeelte de winkelbeleving en koopgedrag van klanten. Maar wat maakt nu precies dat signing succesvol wordt toegepast?
  • Deze Case Study is vooral interessant voor:
    Retailmarketeers, Brandmanagers, Formulemanagers, 
    BIM-managers, Campagne managers, Communicatiemanagers en Mediabureaus.

Vul het formulier in om de Case Study te downloaden

Gratis download


Lees alles over dit project voor
Beej Benders in onze Case Study.