Interieurdecoraties en fotowanden voor de zorg

CASE STUDY - SONNEBURGH

Naast alleen verfraaiing van het uiterlijk en interieur met mooie afbeeldingen kunnen fotowanden ook nog extra functionaliteiten hebben. In onze volgende projectcase waren de wanden, naast interieurdecoratie, voornamelijk bedoeld om de gedachtegang van bewoners positief te beïnvloeden en te veranderen. Om een ontspannen sfeer te creëren is gekozen voor een thema met een bosrijke omgeving. De wandvullende visuals zijn gemaakt van hoogwaardige, zelfklevende en kras vaste folie.

Mockup Sonneburgh

Waarom u deze Case Study moet lezen:

  • Inhoud van het project: In verzorgingshuis “Het Havenlicht” van Sonneburgh heeft het personeel soms te maken met verwarde ouderen die zelfstandig naar buiten willen gaan via de lift of via het balkon. Om dit te voorkomen heeft Blomsma Print & Sign verschillende wanden voorzien van rustgevende foto’s van bosrijke omgevingen. De wanden zijn compleet bekleed, dus ook de liftpartijen, deuren en zelfs de kozijnen. Hierdoor lijken de wanden één geheel en hebben bewoners minder de behoefte om naar buiten te gaan, want het lijkt al alsof ze buiten zijn.
  • Waarom deze Case Study: Fotowanden en interieurdecoraties kunnen verschillende functionaliteiten hebben, waaronder het creëren van een bepaalde sfeer. Daarnaast kunnen ze ook dienen als gedragsbeïnvloeding, zon- en warmtewering, verfraaiing en renovatie van lelijke wanden, doorval- en inbraakbeveiliging. Naast het feit dat bewoners nu minder de drang hebben om naar buiten te gaan, is het personeel ook blij met de mooie fotowanden en verbetert het de werksfeer.
  • Deze Case Study is vooral interessant voor: Interieurarchitecten, Facility Managers, Gebouwbeheerders, Zorginstellingen, Projectontwikkelaars, Bouwbedrijven, Interieurbouwers en Projectinrichters.

Vul het formulier in om de Case Study te downloaden

Gratis download


Lees alles over dit project voor Sonneburgh in onze Case Study.